Oldtimer Show – Oldtimer klub Turopolje 2022

Plan da u subotu zapalim u Dugo Selo na moto susret je nažalost bio otpao. Kiša je bez prestanka padala cijelu subotu, tako da se nisam uspio natjerati da mrdnem iz kuće.

No, za razliku od dan ranije, u Nedjelju je već od samog jutra sunce pokazalo svoje lice. Razmišljao sam da bi bilo šteta provesti tako lijep dan u 4 zida, pa sam odlučio provjeriti ima li kakvih događanja u blizini.

Bacio sam se u razgledavanja događaja objavljenih na Facebook-u i naletio na jedan meni zanimljiv događaj koji se trebao odigrati u Velikoj Gorici. Bio je to Oldtimer Show u organizaciji Oldtimer Klub Turopolje. Nisam previše razmišljao, te sam se ubrzo spremio i krenuo u smjeru Velike Gorice.

Trebalo mi je nekih pola sata lagane vožnje do tamo, tako da sam stigao taman nešto iza 15 sati. Naletio sam tamo na frenda iz srednje škole, koji je bio u organizaciji show-a, te sam ga zamolio da odložim svoje stvari, kacigu, jaknu, ruksak u njegov auto, kako bi mogao nesmetano posnimati i pofotkati događaj.

Sve se poklopilo. Lijepo, toplo vrijeme, stvari zbuksane, gomila ljudi i bogati sadržaj.

Uživao sam u starim autima i motorima, dobrom programu i curkama koje kao da su ispale iz 30-ih godina prošlog stoljeća.

Sve u svemu, vikend je bio spašen. Malo mi je samo žao što sam propustio svirku Psihomodo Pop-a u Dugom Selu, no….ima vremena.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.