Moto susret MK Crusaders i MK Fugitives

Jučer me uhvatila jaka želja da se provozam. Pogledao sam popis moto susreta i vidio da ima jedan moto susret u Križevcima i jedan u Samoboru. Nije trebalo dugo i već sam sjedio na svom Zekanu.

“Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha.”

Don Huan Matus

65703675_10217848802305398_1077757223284768768_oDan je bio savršen za vožnju, toplo, ali ne pretjerano vruće. Krenuo sam oko 14 sati i prvo se uputio prema Križevcima. Tamo sam prvo navratio do dragog mi prijatelja, pa smo se malo jače zabrbljali, tak da sam stigao na susret oko 17 sati.

Bilo je to ipak još malo rano za motorijadu, tako da sam stigao među prvima. Malo sam se družio s ljudima iz kluba, te upoznao njihovog predsjednika. Kako nikada ništa nije slučajno, tako je ispalo da se čovjek bavi sitotiskom, a to je nešto što trenutno trebam, jer mislim dati napraviti kvalitetne majice. Test sa Print-Studiom nije se pokazao zadovoljavajućim, jer njihov foto otisak počinje nestajati nakon 3 pranja. Ostao sam kojih sat vremena, pozdravio se s ljudima i krenuo put Samobora.

U Samoboru je bilo već podosta ljudi i motora, a uhvatio sam još i nešto dnevnog svjetla da malo poslikam. Sreo sam dosta poznatih, među ostalim i Tatjanu sa suprugom, te Sandru iz MK Čarobnjaka. I tako sa svakim ubiješ nešto vremena i dođe trenutak kad treba krenuti kući. No, tu moj dan još nije stao, jer sam na kraju još završio i u klubu Katran, gdje sam ostao do kojih 3 sata ujutro.

Ne moram vam reći da sam se danas probudio – potrgan. Ali, nije to loš osjećaj, kada znaš da je to rezultat nečeg što si jako želio dan ranije.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.